Εστιατοριο

Η πέτρα σώζεται αν την σηκώσουμε από την λάσπη και την χτίσουμε ή σκαλίσουμε πάνω της το πνεύμα.

Χώρος

E-mail Εκτύπωση PDF
Εξωτερικός χώρος

Τα Ξύπετρα αποτελούν ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε νόστιμο υγιεινό φαγητό. Είναι ένα πετρόχτιστο κτίριο στην πλαγιά ενός βουνού.
Υπάρχουν τρις χώροι στάθμευσης, ώστε να μπορέσετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο χώρο μας. Για την διευκόλυνση σας μην επιλέξετε τακούνια ή άλλο ψηλό παπούτσι.

Εσωτερικός Χώρος

Όταν αναφερόμαστε στο εσωτερικό του χώρου, αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε με πολύ μεράκι και κόπο να δημιουργήσουμε. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει το φαγητό ή το ποτό του σε ένα πολύ φιλόξενο και ήσυχο περιβάλλον. Το φως των κεριών  τις βραδινές ώρες να φωτίζει την πέτρα και το τζάκι να ζεσταίνει απαλά τον χώρο, δημιουργήσαμε το όνειρο και σας το προσφέρουμε απλόχερα.

Ο θόλος

Επίσης, μπορείτε να χαλαρώσετε, να πιείτε καφέ, να κάνετε ναργιλέ,  γραφικό θόλο με τις μαξιλάρες, το οποίο είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε φυσικούς βράχους.
Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται ενίοτε και σαν πάλκο για μουσικές εκδηλώσεις είτε με φαγητό είτε χωρίς, με κρύο πιάτο και κρασί. 

 

 Τα Ξύπετρα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όποιον επιθυμεί να αποδράσει σε ένα ιδιαίτερο, ήρεμο και ζεστό περιβάλλον.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Σάββατο

  • Κυριακη

Επικοινωνια

Ξύπετρα
Φαγητό και Διασκέδαση
2 km μετά το Καβροχώρι Ηρακλείου Κρήτης, Γάζι 71414
Τηλέφωνο:
6944594342
E-mail
: xupetra at gmail.com